Onze verhalen

Ouderwets programmeren of ontwikkelen? Dat is soms zo slecht nog niet!

19 juli 2022 | Blog | Ton Neijzen

Er is een wereld van verschil in de aanpak van de jaren 90 en die van nu. Zo zijn er vandaag de dag extra mensen die vooral het voortgangsproces in de gaten houden. Waarom kon dat destijds met een paar man en is het tegenwoordig zo ongeveer één op één? Voor elke programmeur is er een persoon voor het voortgangsproces. Gaat het nu dan zoveel beter?

uitgelichte_afbeeldign_blog_1
uitgelichte_afbeeldign_blog_1

De uitdaging van complexe klussen

17 maart 2022 | Blog | Melvin Kuhlmann

Elke It-er is anders en dat geldt ook voor de specialisten van Alvant. Ik hou zelf erg van de super-technische klussen. Projecten waar ik diep de materie in moet duiken en waar elke milliseconde telt. Opdrachten waarbij het echt aankomt op de kwaliteit van je data en je heel secuur moet zijn met de code die je schrijft. Inmiddels zit ik voor Alvant al zo’n drie jaar bij het Kadaster. Ik ben daar met mijn tweede opdracht bezig en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. De opdrachten zijn namelijk technisch zeer uitdagend, precies waar ik van hou.

Waarom .NET als Framework? Check hier de voordelen!

8 maart 2022 | Blog | Paul Tinkler

C# is een programmeertaal ontwikkeld door Microsoft als deel van .NET. De eerste jaren was ik voornamelijk gefocust op de backend, maar de laatste vijf jaar heb ik gezien dat de taal ook heel goed te gebruiken is op het hele .NET framework. De taal is volledig ondersteunend, voor het onderhouden, maar ook voor het inrichten van bedrijfsprocessen.

uitgelichte_afbeeldign_blog_1
uitgelichte_afbeeldign_blog_1

Java rules. Argumenten om voor Java als programmeertaal te kiezen

20 januari 2022 | Blog | Ricardo Sawirjo

Java is cool! Het is logisch dat ik dat vind, want Java is mijn dagelijks werk. Maar jij zou Java ook cool moeten vinden. Waarom? Omdat Java niet voor niks een van de populairste programmeertalen is. Java zorgt ervoor dat je games kunt spelen, kunt chatten en virtueel de wereld kunt rondreizen.

Blijf alert en mis niets uit onze timeline!

Vul je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

IT is our nature