IT oplossingen onder alle omstandigheden

Werken er bij Alvant alleen maar thrill-seekers? Nee, zeker niet. Maar wij hebben de beste professionals in dienst die weten hoe ze goed werk moeten leveren onder alle omstandigheden! Onze oplossingen zorgen ervoor dat jouw organisatie toekomst-ready is door de meest uitdagende digitale transformaties te doen en de meest complexe IT-projecten op te pakken. Natuurlijk staan we niet continu stijf van de adrenaline maar saai is het bij ons nooit. Jullie uitdagingen houden ons scherp!

Wat we doen

We richten ons op organisaties die behoefte hebben aan denkers en doeners. Professionals die weten hoe de klus te klaren, die de opdracht succesvol afronden. Wij leveren Java architecten, .NET architecten, .NET Developers, FrontEnd Developers, DevOps Engineers, Technisch Applicatie Beheerders en nog veel meer toppers. Onze kernwaarden: passie, flexibiliteit, wil om te winnen en af en toe wat lef tonen. Dit zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers niet alleen de juiste kennis in huis halen, maar zeker ook de skills. Onze professionals nemen graag de lead in het project zodat ze de beste resultaten halen.

Digitale transformatie

Alvant maakt digitale transformatie tot een succes. Hoe? Dat is afhankelijk van het vertrekpunt, jouw doelen, de kennis en technologie die je al in huis hebt. Wij zorgen dat onze kennis en IT’ers samen met de klant digitaal transformeren. Wij staan midden in het speelveld van digitale transformatie.

Content management

Iedere IT organisatie kan een goed content management systeem bouwen. Maar als de websites complex zijn, uitdagend in functionaliteiten, het uiterste vergen in performance en klantbeleving op basis van opensource, dan komt Alvant om de hoek. We kijken naar de customer engagement, een chross-channel digitale klantbeleving en bereiden voor op de toekomst; dat doen we met het Bloomreach (voorheen Hippo) CMS.

Agile Software management

Veel partijen werken mee op een opdracht. Alvant doet dit net even anders; wij doen niet aan de klant-leverancier-kloof, want wij geloven dat succes twee kanten op werkt. Onze opdrachtgeverkiezen voor ons, omdat ze weten dat wij “the job done” krijgen, successen behalen en pas stoppen als het project klaar én succesvol is.  

Wil je meer weten over high-end IT dienstverlening?

Bel ons +31 (0)88 44 82 060 of maak een afspraak.

IT is our nature