Waar wij bij Alvant goed in zijn.

onze kennisgebieden

Digitale transformatie

Wij vertalen uw visie en missie naar een gedegen digitale strategie.

Alvant staat midden in het speelveld van Digitale Transformatie. Met onze jarenlange kennis en ervaring begeleiden we organisaties in hun reis naar digitale transformatie.

Of het nu gaat om het verbeteren van de prestaties van het huidige digitale platform of het adviseren over de te kiezen digitale strategie, onze consultants voorzien organisaties van een gedegen advies en bijhorend implementatie en migratie traject.

Content management

Wij ontwikkelen content management systemen voor een optimale digitale klantbeleving en klantbinding.

Alvant gebruikt de CMS producten van BloomReach (voorheen Hippo) voor het bouwen, analyseren en optimaliseren van cross-channel digitale klantbelevingen. Hiermee creëren en beheren we digitale content voor grote contentrijke websites, waarbij performance en schaalbaarheid een belangrijke rol spelen. Onze consultants zijn zeer bedreven in het bouwen en finetunen van opensource platformen voor het tentoonstellen van digitale ervaringen. hiermee integreren wij gegevens, content en diensten zo  dat u de klantbeleving die u biedt kunt blijven door ontwikkelen. Customer engagement is hierbij een steeds vaker terugkerend item.

Agile software development

Wij zorgen via Agile software development dat u versneld en bedrijfszeker kunt innoveren.

Met behulp van Microsoft en Java platformen ontwikkelen en implementeren wij geïntegreerde technologische oplossingen, zoals representatieve websites, eCommerce en community portals.Onze consultants zijn uitgerust om op een Agile manier snel, flexibel en kwalitatief sterke software oplossingen te bieden.

Hierdoor stellen wij onze opdrachtgevers in staat om versneld te innoveren en tegelijkertijd de kwaliteit van haar bedrijfskritische applicaties te borgen.

Onderhoud en beheer

Wij zorgen dat uw software en CMS toepassingen in vertrouwde handen zijn zodat u kunt focussen op uw core business.

Alvant ondersteunt u correctief, proactief en innovatief met onze Software en CMS toepassingen. Binnen onze afdeling onderhoud en beheer is er een Center of Excellence (CoE) dat zich richt op innovatie en support op het gebied van Software en CMS toepassingen.

Onze specialisten onderzoeken dagelijks hoe de huidige software en CMS toepassing aansluit en gaat aansluiten. In samenwerking met support bekijken zij tevens in hoeverre deze innovatie past bij de huidige technische omgeving van onze klanten.

Vertel mij meer of maak een afspraak

Volg ons

Alvant © 2019 | disclaimer | privacy statement