Klantenporfolio

het zit in onze genen

NS en Alvant zetten samen Reisplanner en vernieuwde website op de rails.

De NS heeft als ambitie om de reiziger meer regie te geven over het regelen van zijn openbaar vervoer reis. Alvant is onderdeel geweest in de realisatie van deze doelstelling door front–end expertise te leveren tijdens de bouw van de Reisplanner. Belangrijkste eyecatcher is de nieuwe Reisplanner die door Alvant binnen de site is gebouwd in AngularJS. Ook voor het redesign van de corporate website hebben onze ervaren Java en Bloomreach engineers een bijdrage geleverd bij het ontwikkelen van het CMS en waren ze succesvol tijdens de Hippo migratie. Het resultaat voor de NS is de vernieuwde website, die zowel qua techniek als content beter te onderhouden is, zodat zij hier nog jaren mee vooruit kunnen.

Nederlandse Spoorwegen

Alvant ondersteunt DPC in haar communicatie middels toepassing Bloomreach eXperience.

Dienst Publiek en Communicatie, agentschap van het ministerie van Algemene zaken, ondersteunt alle departementen en uitvoeringsorganisaties van de Rijksoverheid in de communicatie met publiek en professionals door middel van een rijksbreed intranet. DPC heeft het open source Bloomreach PRO (Platform Rijksoverheid Online) opgezet. Binnen dit platform worden honderden kleine en grote websites van de Rijksoverheid ontwikkeld, beheerd en onderhouden. Bekende voorbeelden hiervan zijn www.rijksoverheid.nl en www.defensie.nl. Alvant adviseert en ondersteunt met de inzet van architectuur, Lead development, development en applicatiebeheer kennis.

Algemene Zaken

Waar onze klanten in geloven

Dat wij samen iedere dag weer vooruit kijken met de kennis en technologie van morgen. Dat Alvant de organisatie kan adviseren en innoveren op ieder technisch vlak. We doen het samen.

Alvant ontwikkelt samen met D-Reizen een site die genomineerd is voor website van het jaar.

D-Reizen is de grootste onafhankelijke reisorganisatie van Nederland met reisbureaus en ruim 1.000.000 klanten. Voor D-Reizen heeft Alvant bijgedragen aan de integratie tussen de accommodatie/prijs platform en de D-Reizen website, die genomineerd is voor website van het jaar 2016. De website is opgezet met behulp van Talend, een op Java gebaseerd Data Integratie Platform. Ook is Talend ingezet als integratie tussen het Klant contact systeem en diverse achterliggende systemen, waarbij verschillende systemen als website front-end, mobiele app, zoekmachine en diverse andere systemen gekoppeld zijn. De inzet van Talend biedt voor D-Reizen een flexibel systeem dat gemakkelijk kan worden aangepast in de snel veranderde omgeving waarin zij werken. Binnen dit SCRUM project is onder andere gebruikgemaakt van Java, Talend, ActiveMQ, Keraf en Camel.D-Reizen.

D-Reizen

Voor het Financieel Dagblad en BNR heeft Alvant meegewerkt aan het opzetten, ontwikkelen en uitbouwen van de nieuwe websites.

FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken Het Financiële Dagblad en Business News Radio. Onze Java engineers hebben meegewerkt om de nieuwe website voor BNR op te zetten en te ontwikkelen op het bestaande Java Framework. Zo zijn er voor BNR onder andere specifieke audio functionaliteiten gebouwd. Tevens is meegewerkt aan een succesvolle migratie van de hosting van de websites naar Amazon (AWS). Voor Het Financieele Dagblad is meegewerkt aan het uitbouwen van de website tot een voltallige website, met features als een gepersonaliseerde nieuwspagina en de digitale krant. De verschillende projecten zijn op een scrum wijze uitgevoerd, waarbij gebruikgemaakt is van technieken als Java, Spring, Thymeleaf, Javascript en Escenic CMS.FD Mediagroep.

FD Mediagroep

Volg ons

Alvant © 2019 | disclaimer | privacy statement