Klantenporfolio

het zit in onze genen

NS en Alvant geven de Spoordeelwinkel een nieuw leven met Intershop eCommerce, Angular en SpringBoot.

De NS heeft de ambitie om de Spoordeelwinkel-webshop, onderdeel te maken van het NS domein. De Spoordeelwinkel biedt proposities aan die een combinatie zijn van bijvoorbeeld; een treinticket met een lunch bij een restaurant, een hotelovernachting en een entreeticket voor een dierentuin, musical of een ander soort event. De vorige webshop was sterk verouderd en daardoor was onderhoud en innovatie extreem lastig. De nieuwe checkout is gebouwd in Angular in combinatie met het Intershop ecommerce platform en maakt gebruik van meerdere REST microservices die, tijdens het migratie proces, in SpringBoot zijn ontwikkeld. Dit maakt het mogelijk om alle soorten proposities, die in de oude webshop werden aangeboden, ook in de nieuwe webshop te kunnen bestellen. Tijdens de migratie heeft Alvant de Angular applicatie en de SpringBoot microservices ontwikkeld, welke in Azure Cloud draaien. Daarnaast is Alvant verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van het Intershop platform.

Nederlandse Spoorwegen

Alvant heeft voor ING bijgedragen aan het ontwikkelen van de nieuwe Mijn ING omgeving.

Deze online webapplicatie geeft de klanten van ING toegang tot alle dagelijkse bankzaken. Deze moderne webapplicatie is ontwikkeld met de nieuwe web technologie Polymer en heeft als doel om de online versie en de mobiele app versie van de bank dichter bij elkaar te brengen. Dit geldt voor zowel de manier waarop de klant kijkt naar beide applicaties, maar ook voor aan de systemen aan de achterkant. Gedeeltelijk is de webapplicatie aangesloten op de systemen die al voor mobiel in gebruik zijn. Daarnaast zijn er voor een deel nieuwe systemen gemaakt in Java en Scala waar ook de mobiele applicatie op aansluit. Naast de nieuwe omgeving is er ook gewerkt aan een nieuw product voor de zakelijk klant. Het gaat hier om de zakelijk variant voor het sparen in verschillende potjes, wat voor particulieren al langer bestaat.

ING

Waar onze klanten in geloven

Dat wij samen iedere dag weer vooruit kijken met de kennis en technologie van morgen. Dat Alvant de organisatie kan adviseren en innoveren op ieder technisch vlak. We doen het samen.

Voor Telfort heeft Alvant meegeholpen aan de realisatie en doorontwikkeling van de Telfort Open omgeving.

De Telfort Open omgeving is de omgeving waarbij de gebruiker niet is ingelogd, maar toch een aantal zaken snel kan regelen en in kan zien.

Denk hierbij aan probleemoplossers, activeren van simkaarten, verlengen van abonnementen, het lezen van de Telfort blog, of het inzien van bepaalde Telfort producten voordat men deze besteld. Een aantal van deze functionaliteiten waren al geprogrammeerd in AngularJS en moesten omgezet worden naar Angular 5. In sommige situaties heeft Alvant tevens de backend code Java 8 in combinatie met Spring Boot ontwikkeld.

Telfort

Voor het Financieel Dagblad en BNR heeft Alvant meegewerkt aan het opzetten, ontwikkelen en uitbouwen van de nieuwe websites.

FD Mediagroep is de meest vooraanstaande nieuws- en informatiedienstverlener voor ondernemend Nederland. Grote pijlers zijn de twee krachtige, journalistieke nieuwsmerken Het Financiële Dagblad en Business News Radio. Onze Java engineers hebben meegewerkt om de nieuwe website voor BNR op te zetten en te ontwikkelen op het bestaande Java Framework. Zo zijn er voor BNR onder andere specifieke audio functionaliteiten gebouwd. Tevens is meegewerkt aan een succesvolle migratie van de hosting van de websites naar Amazon (AWS). Voor Het Financieele Dagblad is meegewerkt aan het uitbouwen van de website tot een voltallige website, met features als een gepersonaliseerde nieuwspagina en de digitale krant. De verschillende projecten zijn op een scrum wijze uitgevoerd, waarbij gebruikgemaakt is van technieken als Java, Spring, Thymeleaf, Javascript en Escenic CMS.FD Mediagroep.

FD Mediagroep

Volg ons

Alvant © 2019 | disclaimer | privacy statement