Onze klanten - Alvant

Take IT to the limit!

Bij Alvant werk je voor snelgroeiende klanten die impact op de wereld willen maken. En we werken met klanten waarmee het klikt. We willen elkaar begrijpen, we gaan tenslotte voor langdurige samenwerkingen.

Elke vraag betekent voor ons een uitdaging. Elk project is anders. Elk verzoek van een klant impliceert: hoe kunnen we ons verbeteren? Iedere dag grijpen wij voor onze klanten de uitdaging aan: How to take IT to the limit!

 Wie zijn onze klanten? 

student-849825_1920

Alvant creëert voor NS een nieuwe back- en front end met de NS Spoorwinkel

Wij hebben een compleet nieuwe webshop gebouwd voor de NS, door middel van een geïntegreerde oplossing waarbij Angular in combinatie met het Intershop E-commerce platform is ontwikkeld. De uitdaging: alle mogelijkheden in de oude webshop integreren in de sterk vernieuwde en qua look & feel verbeterde webshop. De oplossing: Alvant in de lead zetten en zorgen dat innovatie, techniek en customer engagement op elkaar aansluiten. Een mega project voor een mooie en tevreden klant.

student-849825_1920

Bankieren vanuit je binnenzak; eenvoudiger gemaakt door Alvant

Je bankzaken nog beter en eenvoudiger regelen bij de ING. Dat kan doordat Alvant de nieuwe Mijn ING omgeving heeft ontwikkeld. Deze moderne webapplicatie is ontwikkeld met de nieuwe web technologie Polymer. Een tof systeem dat zorgt voor het samenbrengen van 2 werelden, de mobiele en de online ING wereld. Onze grootste horde was om de webapplicatie aan te sluiten op systemen die al voor mobiel in gebruik zijn. Ook voor de zakelijk ING klant zijn we in beweging gekomen. Voor hen is er de saldoverdeler waar wij aan gewerkt hebben.

student-849825_1920

Open omgeving: niet inloggen maar snel zaken regelen

De Telfort Open omgeving is de omgeving waarbij de gebruiker niet is ingelogd, maar toch een aantal zaken snel kan regelen en in kan zien. Denk hierbij aan probleemoplossers, activeren van simkaarten, verlengen van abonnementen, het lezen van de Telfort blog, of het inzien van bepaalde Telfort producten voordat men deze besteld. De vele bezoekers, de complexiteit aan de backend en met name de uitdaging tussen wat er achter de inlog zat en wat niet vormden het uitgangspunt voor ons. Een deel van deze functionaliteiten waren al geprogrammeerd in AngularJS en moesten omgezet worden naar Angular 5. Daarnaast hebben we zelf de backend code Java 8 in combinatie met Spring Boot ontwikkeld. Klant blij, wij blij!

student-849825_1920

Alvant werkte mee aan het ontwikkelen en uitbouwen van nieuwe websites voor het Financieel Dagblad en BNR 

FD Mediagroep is het toonaangevende mediabedrijf in het financieel-economische domein. Wij mochten voor hen meewerken om de nieuwe website voor BNR op te zetten en te ontwikkelen op het bestaande Jave Framework. Zo hebben we bijvoorbeeld specifieke audio functionaliteiten ontwikkeld. Ook hebben we een succesvolle migratie mogelijk gemaakt van de hosting van de websites naar Amazon. Voor het Financieel Dagblad werkten we mee aan het uitbouwen van de website met allerlei coole features zoals een gepersonaliseerde nieuwspagina. Alles scrum met technieken als Java, Spring en Thymeleaf. 

Bij Alvant werken gamers, pianisten, skydivers, vaders, denkers, doeners, snowboarders, techneuten, bungeenjumpers, moeders, hardlopers, en alles wat er tussenin zit. Met ons allen verzinnen we grootse ideeën en doen we mooie dingen.

Allemaal hebben we een gemeenschappelijke drive: de beste willen zijn! 

Wil je meer weten?

Neem dan contact met ons op!