Take IT to the limit!

Bij Alvant werk je voor snelgroeiende klanten die impact op de wereld willen maken. We werken met klanten waarmee het klikt. We willen elkaar begrijpen. We gaan tenslotte voor langdurige samenwerkingen.

Elke vraag betekent voor ons een uitdaging. Elk project is anders. Elk verzoek van een klant impliceert: hoe kunnen we ons verbeteren? Iedere dag grijpen wij voor onze klanten de uitdaging aan: How to take IT to the limit!

Wie zijn onze klanten?

Logo NS

Klantcase NS

NS werkte al langer samen met Alvant. NS was op zoek naar een partij die de bestaande website in beheer kon nemen en kon door-ontwikkelen. Er werd een team samengesteld met interne en externe experts.

image-sub-1

Klantcase Eurotransplant

Donororganen zijn van levensbelang. En daarmee ook de systemen die het mogelijk maken om donoren en ontvangers te matchen.

image-sub-1

Klantcase Kadaster

Het Kadaster registreert van al het vastgoed (grond en gebouwen) in Nederland wie welke rechten heeft. Ook houdt het Kadaster de topografische basisbestanden van Nederland bij.

Logo NS

Klantcase Avans

Avans Hogeschool is in 2004 ontstaan door een fusie tussen Hogeschool Brabant en Hogeschool ’s-Hertogenbosch.

image-sub-1

Klantcase Inspectie van het Onderwijs

De Inspectie van het Onderwijs, ook wel Onderwijsinspectie genoemd, is een Nederlands inspectie-orgaan en valt onder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Wil je ons in het echt ontmoeten?

Dat kunnen we ons wel voorstellen :-). Neem dan gewoon contact met ons op. Met ons allen verzinnen we grootse ideeën en doen we mooie dingen.

Allemaal hebben we een gemeenschappelijke drive: de beste willen zijn!

Méér weten?

Neem dan contact met ons op!

IT is our nature