Ricardo van der Heijden - Alvant

“Ik breng iets teweeg bij de klant.”

Ricardo van der heijden

Ricardo is Alvant

Ricardo is altijd scherp en hij heeft passie voor IT. Hij heeft een achtergrond in xxxxx en kan daarnaast ook nog eens heel programmeren. Niet zo heel vreemd dus dat hij ons ondersteund in ………… Hij weet namelijk precies hoe je techniek in dienst van de mens stelt en zo voorziet hij onze klanten dagelijks stuk voor stuk van een glimlach. Dat hij ooit gewerkt heeft aan een opdracht bij een klant waarbij hij in bankrekeningen kon kijken, was een van de coolste opdrachten tot nu toe.

 

Ricardo en zijn vriendin reizen de wereld rond. En dan niet op een zonvakantie naar een All-Inclusive plekje. Nope, ze reizen maandenlang door Azië, rijden langdurig met een camper door IJsland of kamperen tussen beren in Canada. Misschien kun je het beter anders zeggen: tussen het reizen door is Ricardo af en toe in Nederland. Dat komt meer in de buurt. Als je Ricardo vraagt waar hij graag nog eens naar toe wil, dan is dat Sillicon Valley. Zonder zijn vriendin. Gewoon een werkbezoek.

 

Kom je bij Ricardo op bezoek?

Zorg dan dat je geen knoflook hebt gisteren the day before. Hij heeft nogal een scherpe neus. Hij houdt van muziek uit de 80’s en 90’s. Voetjes van de vloer dus. Ricardo is verder eigenlijk in alles goed. Behalve bowlen. Nee, Ricardo is niet zo goed in bowlen.