Maak kennis met Alvant.

IT zit in onze genen

De wereld waarin je vanmorgen wakker werd, ziet er weer anders uit dan gisteren. De digitale wereld heeft geen grenzen en gaat steeds harder. Dit betekent wel, dat jij als professional jezelf constant zal moeten blijven ontwikkelen in nieuwe technologieën. Ben jij hoogopgeleid, zit IT ook in jouw genen, barst je van de ambitie, wil je carrière maken en steeds weer die volgende stap zetten?

Dan is het tijd voor Alvant!

Vacature

Java developer
(Senior)

De creativiteit voor het bedenken van innovatieve oplossingen stroomt je door de aderen. Je vindt het leuk om je expertise in te zetten op complexe projecten bij onze klanten.

Java developer (Junior)

Je bent een leergierig- en proactieve professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert.

Bloomreach Experience Developer

Als Brxdeveloper werk je aan interessante projecten, inhouse- of op klantlocatie. Je ontwikkelt mee aan de mooie projecten op het snijvlak van Bloomreach / Hippo CMS. 

Agile Tester (Medior)

Als tester werk je samen met onze (java) softwareontwikkelaars aan stabiele, veilige en functionele oplossingen.

Waar wacht je nog op?

Of je nu aan het begin van je carrière staat of al jaren ervaring hebt, je hoeft ons echt niet te vragen of wij een uitdaging voor je hebben. Maar wij zijn natuurlijk wel benieuwd wat jouw ambitie is.

Fabian's ambitie

"Ik wil het team laten doorgroeien naar 70 collega’s en zorgen dat zij ook zelf een mooie groei doormaken".

Kijken naar de ambities en de persoonlijke en technische ontwikkeling van de collega's. Door hier ruim voldoende aandacht aan te schenken, zitten en voelen werknemers zich bij ons helemaal op hun plek.

Melvin's droom

“Eens wil ik spreker zijn bij een grote IT-conferentie en vertellen over virtual reality.”

“Het is een droom van mij om eens de spreker te zijn bij een grote IT-conferentie. Ik zou graag willen vertellen over Virtual Reality, want dat is mijn hobby. Ik krijg momenteel op mijn huidige project de mogelijkheid hier in te groeien''.

Bekijk de verhalen van jouw nieuwe collega's.

Om je een goede indruk te geven wat wij jou bij Alvant te bieden hebben, vertellen een aantal medewerkers over hun ervaringen. Lees de verhalen eens op je gemak door. Spreken onze manier van werken en de kansen die je bij ons krijgt je aan?

"Ik werk als Java ontwikkelaar op een project bij de Politie. Daar hou ik me zowel bezig met het ontwikkelen van de microservices zelf als met het maken van testautomatisering."

Eveline
software developer @ Alvant

"Ik wil me eerst ontwikkelen tot een hele goede brxperience developer. Als ik daarvoor een opleiding nodig heb, dan kan dat bij Alvant."

Remon
JAVA  brxperience developer @ Alvant

"Mijn ambitie is om steeds weer uitdagendere projecten op te pakken en door te groeien naar senior full stack developer. Als ik in dit tempo blijf ontwikkelen, is dat zeker mogelijk.

Tim
software developer @ Alvant

Wil je jezelf en de beste IT-oplossingen ontwikkelen? Maak snel kennis met Alvant!

Ben jij iemand met creatieve ideeën? Wil jij de beste IT-oplossingen en jezelf ontwikkelen? Ben je ondernemend en kun je meedenken met onze klanten en hen adviseren? Dan maken we graag kennis met je. Zowel persoonlijk als technisch inhoudelijk. Bekijk de verhalen van onze medewerkers. Wie weet worden het straks jouw nieuwe collega’s. Om je een goede indruk te geven wat wij jou bij Alvant te bieden hebben, vertellen een aantal medewerkers over hun ervaringen. Lees de verhalen eens op je gemak door. Spreekt onze manier van werken je aan? Maak dan meteen een afspraak en kom kennismaken!

Volg ons

Alvant © 2019 | disclaimer | privacy statement