Alvanters in beeld

Jessica Primus

Field & Accountmanager

Jessica is 32 en werkt al 5 ½ jaar bij Alvant. Als Field- en leveranciersmanager is ze verantwoordelijk voor het inzetten van de medewerkers en het contact met alle (tussen)partijen. 

Mijn rol is vooral in contact zijn en blijven met mensen. Maar ook ervoor te zorgen dat mensen contact hebben met elkaar

Melvin Kuhlmann

Senior Software Enigneer

Altijd alles net een beetje anders doen, dat is typisch Melvin. Melvin studeerde af in Informatica Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn afstudeerstage deed hij bij een Chinees gamebedrijf in Chengdu. Daarna kreeg hij al snel mooie klussen voor een detacheringsbureau. Maar Melvin wilde meer, verder, anders! En ja, dan kom je al snel bij Alvant terecht.

Ricardo van der Heijden

Full stack developer

Altijd scherp en met een echte passie voor IT. Op het gebeid van techniek en klantvriendelijkheid is Ricardo een echte Alvanter. Waar de meningen over verdeeld zijn, is zijn muzieksmaak. Ricard is namelijk nogal van de foute feestmuziek. En reizen, daar is Ricardo ook van. En niet zo’n beetje ook!

Cheyenne Slager

Software Developer

Cheyenne Slager is net 23, houdt van cavia’s, doet aan yoga en kijkt als guilty pleasure graag naar Temptation Island. Maar bovenal is zij een kei in techniek. Ze is vorig jaar afgestudeerd aan de TU Delft in Computer Science & Engineering, ze vindt blockchain heel interessant en ze is nu al een van onze aankomende talenten. En daar zijn we blij mee! Wij vroegen Cheyenne naar haar plannen.

Marc Hassing

Senior Software Consultant

Marc Hassing (34) is vanaf oktober 2021 Senior Software Consultant bij Alvant. In de maand dat hij is begonnen, is hij direct gestart aan een uitdagende opdracht bij ICTU; een projectorganisatie van de overheid. Hij gaat daar werken aan de opvolger van DigiD. Lees hier zijn verhaal.

Patrick de Cubber

Software Consultant

Patrick (27) is begin 2022 bij Alvant begonnen als Software Consultant. “Ik wil graag nog heel veel leren, certificeringen halen en mezelf op allerlei vlakken ontwikkelen, dat kan bij Alvant.”

Tineke Slotegraaf

Developer en Analist

Een dubbelfunctie als Developer én Analist, IT-er in hart en nieren én kersverse moeder: we hebben het over Tineke Slotegraaf. Sinds enkele jaren is zij in dienst bij Alvant. Momenteel werkt zij aan een opdracht bij de Sociale Verzekeringsbank. Dit is haar eerste opdracht in dienst van Alvant, aangezien haar opdracht steeds verlengd is. Haar werk doet ze met veel plezier.

Ricardo Sawirjo

Sr. Software Engineer/consultant

Ricardo is 51 en werkt nu zo’n vijf jaar bij Alvant. Hij was al eens eerder gevraagd om bij Alvant te komen praten, maar toen zat hij nog op een opdracht via een ander bureau. Toen Alvant het een jaar later weer probeerde, maakte Ricardo de overstap.

Bram Vos

Business Unit Manager 

Bram (44) begon zijn carrière ooit, in 1998 om precies te zijn, als stagiair bij een bedrijf dat inmiddels onder de CC Group valt. Nu is hij Business Unit Manager van Alvant. Dat betekent dat Bram, afgezien van een heel kort uitstapje, al bijna 25 jaar ‘lid van de familie’ is. Met nog veel plannen voor de toekomst!

Blijf alert en mis niets uit onze timeline!

Vul je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

IT is our nature