Alvanters in beeld: Jessica Primus

17 mei 2022

Maak kennis met onze Field- en leveranciersmanager

Alvanter-in-beeld-Ricardo

Jessica is 32 en werkt al 5 ½ jaar bij Alvant. Als Field- en leveranciersmanager is ze verantwoordelijk voor het inzetten van de medewerkers en het contact met alle (tussen)partijen. 

Field en leveranciersmanager, wat houdt dat in?

‘’In deze rol ben ik constant in gesprek met de collega’s van Alvant. Over hoe het met hen gaat in de breedste zin van het woord. Ik spreek iedereen eens in de 6 weken om de uitdaging(en) binnen de opdracht te bespreken, de voortgang van de individuele leerdoelen en uiteraard ook hoe het privé met hen gaat. De lijn tussen werk en privé is maar heel dun, dus ik ben ook daar graag een luisterend oor. Naast de eigen collega’s, ben ik dagelijks in contact met opdrachtgevers en klanten, over hoe we elkaar kunnen versterken en waar ik kansen zie om ruimte te creëren voor een plaatsing van een van onze toppers.

 

Mijn rol is vooral in contact zijn en blijven met mensen. Maar ook ervoor te zorgen dat mensen contact hebben met elkaar. De verbindingen leggen tussen mensen die met dezelfde dingen bezig zijn en op de hoogte houden van wat er speelt binnen en buiten de organisatie. In de coronatijd was dat wat lastiger en vooral allemaal online. Dit jaar gaan we weer voor offline & gezelligheid met borrels en activiteiten’’.

 

Hoe ben je bij Alvant terecht gekomen?

“Ik heb de opleiding officemanagement gedaan en een bekende wees mij op een vacature voor officemanager bij Alvant. Zo kwam ik in gesprek met sales en ben ik toch meer de kant van recruitment op gegaan. Vanuit daar heb ik er steeds meer bijgenomen en is het uitgegroeid tot de rol die ik nu bekleed”.

 

Wat maakt Alvant anders dan de rest?

“Bij Alvant hechten we heel veel waarde aan aandacht voor de mensen. We kijken echt naar waar iemand heen wil groeien en wat daarvoor nodig is. In welke opdrachten zit voor jou de uitdaging en welke kennis heb je nodig om daar te komen? Ik weet uit de gesprekken waar de ambities liggen en houd hierbij de kansen in de markt in de gaten. Daarnaast ben ik altijd geïnteresseerd in de mens achter de ‘collega’. Mijn radar staat altijd aan.’’

 

Alvant is heel hard aan het werven, wat is jouw ideale collega?

“Vooral iemand die past bij Alvant. Dat heeft niks te maken met leeftijd, we hebben mensen van 21, maar ook van 60+. Dit heeft te maken met jou als persoon. Iemand die houd van hard werken en gezelligheid. Iemand die flexibel is, wil blijven leren, meedenkt en het samen wil doen, dát is de ultieme Alvanter.”

 

Wat is je zakelijke toekomstdroom?

“We hebben een nieuw team met de komst van Bram en Stefan. De focus ligt na een tijd van veel thuis werken, meer dan ooit op samenwerken, doen én beleven. Het (werk)plezier terugbrengen en dit met elkaar delen is heel belangrijk. We willen zeker groeien, dus ook in voor ons nieuwe rollen als bijvoorbeeld .NET developers. Hierin zorg ik ervoor dat onze afzetmarkt weer vergroot wordt, door met nieuwe leveranciers in gesprek te gaan en de samenwerking op te zoeken.

Ook hoop ik dat we meer direct met eindklanten gaan samenwerken en we hele teams van Alvant kunnen plaatsen bij een organisatie’’.

 

En privé?

Jessica woont samen met haar partner Erik. Ze zijn vijf jaar bij elkaar en hebben afgelopen augustus een dochtertje gekregen, Femme. “Wat voor ons heel belangrijk is, zijn onze familie en vrienden. Die zien we gelukkig heel veel en onze kleine meid gaat gewoon overal gezellig mee naar toe. We zijn eigenlijk gewoon heel happy’’.

 

Een tikje hoort erbij

Jessica heeft de tik dat ze denkt in even getallen. “De volumeknop in de auto of van de tv, als Erik het volume van de tv op dertien zet. (Storing!) Dan zet ik hem een tikje hoger of lager. Of iedere avond zorgen voor een opgeruimd en schoon aanrecht, eerder ga ik niet naar bed. Dan start de dag toch veel lekkerder!”

Blijf alert en mis niets uit onze timeline!

Vul je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

IT is our nature