Alvanters in beeld: Patrick de Cubber

18 juli 2022

Maak kennis met onze nieuwe Software Consultant

Patrick de  Cubber

Patrick (27) is begin 2022 bij Alvant begonnen als Software Consultant. “Ik wil graag nog heel veel leren, certificeringen halen en mezelf op allerlei vlakken ontwikkelen, dat kan bij Alvant.”

Hoe ben je bij Alvant terecht gekomen?

“Ik was op zoek naar meer uitdaging en ontwikkeling en had daarom mijn LinkedIn opengezet. Dan gaat iedereen om je telefoonnummer vragen, daar heb ik allemaal niet op gereageerd. Stefan van Alvant was de enige die gewoon een bericht stuurde, zonder onzin, straight to the point, met de vraag om te reageren bij interesse. Dat heb ik gedaan.”

 

Wat gaf de doorslag om voor Alvant te kiezen?

“Ik wilde dingen leren, mezelf ontwikkelen, dat kan bij Alvant. Ik hoef geen richting te kiezen of word niet in een hoek gedrukt, ik mag alle hoeken ontdekken.”

 

Hoe bevalt het tot nu toe?

“Ik zit op een opdracht bij Selfcare, een persoonlijke gezondheidsomgeving, en dat bevalt heel goed. Ze werken hier met een microservice architectuur, dat kende ik alleen nog in de theorie en nog niet in de praktijk. Dat leer ik dus nu, dat vind ik leuk. Er zitten mensen waar ik van kan leren en ik kan ook mijn kennis delen.” 

 

Op wat voor soort opdracht hoop je nog terecht te komen?

“Ik heb dat expres een beetje vaag gehouden voor mezelf, dan kan het ook niet tegenvallen. Ik vind heel veel dingen leuk en heb geen voorkeur voor een branche, ik wil van alles ontdekken. Daarom heb ik ook bewust gekozen voor een detacheringsbaan waarin ik veel kan uitproberen.”

 

Wat maakt Alvant anders dan de rest?

“Alvant is echt anders, omdat ik alle vrijheid krijg om me breed te ontwikkelen. Bij mijn sollicitatie deden ze me allerlei mooie beloften, en die zijn ze tot nu toe ook nagekomen. Ze beloofden me gouden bergen, daar waren mensen in mijn omgeving sceptisch over, maar ze houden zich er aan. Er zijn echt gouden bergen, haha!”

 

Hoe is het contact met je collega’s?

“Ik heb twee sets collega’s. Mijn Selfcare collega’s zie ik vooral op beeld, maar ik zie mijn Alvant collega’s regelmatig op borrels en bijeenkomsten. Ik werk ook regelmatig bij Alvant op kantoor. Dat is heel gezellig.”

Blijf alert en mis niets uit onze timeline!

Vul je gegevens in en ontvang onze nieuwsbrief.

IT is our nature