Interview met Eveline van der Schrier, Junior Developer:
“Bij Alvant zijn ze er heel erg op gefocust dat je goed op je plek zit”

Eveline van der Schrier (1993) heeft Technische Informatica gestudeerd aan de TU in Delft en daar haar Bachelor en Master gehaald. Daarna heeft zij via een detacheerder 1 jaar als Java CMS ontwikkelaar gewerkt bij een Telecombedrijf. En in september 2018 is zij overgestapt naar Alvant.

Wat is je rol bij Alvant?

Eveline: “Ik werk als Java ontwikkelaar op een project bij de Politie. Daar houd ik me zowel bezig met het ontwikkelen van de microservices zelf als met het maken van testautomatisering.”

Wat maakt je werk leuk?

De Java developer vindt het mooi om oplossingen te bedenken voor de problemen die een klant heeft.

Eveline: “Het mooiste vind ik het steeds verder verbeteren en efficiënter maken van de oplossing die je hebt gevonden. En verder vind ik het samenwerken en samen nadenken over oplossingen heel leuk.”

Wat maakt Alvant anders dan andere werkgevers?

Van der Schrier: “Bij Alvant zijn ze er heel erg op gefocust dat jij goed op je plek zit. Dat je het naar je zin hebt bij de klant en dat je ook uitgedaagd wordt en nieuwe dingen blijft leren. Elke zes weken heb je een gesprek met je Field Manager om dat te controleren. Is dit niet zo, dan gaan ze voor je op zoek naar een opdracht die beter bij je past.” 

Wat zijn de groeimogelijkheden bij Alvant?

De junior developer vindt dat je bij Alvant echt de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien in datgene wat je leuk vindt.

Eveline: “Drie dagen in de week werk ik bij de Politie. De andere 2 dagen werk ik bij Alvant op kantoor en krijg ik de tijd om te leren voor mijn Java OCP examen. Dat vind ik geweldig. Door de combinatie van leren en ervaring opdoen groei ik enorm. Ook wordt er veel gedaan aan kennisdeling. Eén avond in de maand snijdt iemand een onderwerp aan, waarover onderling kennis wordt uitgewisseld.” 

Waar wil je over 2 jaar staan?

Over 2 jaar wil Van der Schrier in ieder geval het Java examen gehaald hebben en veel ervaring hebben opgedaan, het liefst bij meerdere klanten.

Eveline: “Ik hoop dat ik mij dan medior mag noemen en bij voorkeur zelfs medior developer plus.”

Solliciteer nu

Versturen

Volg ons

Alvant © 2019 | disclaimer | privacy statement