Sollicitatieprocedure

Wij zoeken mensen met passie en met lef. Zoek je een standaard baan, dan moet je niet bij ons zijn. Wat drijft jou? Wat zijn je dromen en ambities? Wil jij samen met andere vakidioten ontdekken, plezier maken, hard werken en elke dag beter worden, dan zijn we misschien wel voor elkaar gemaakt.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

Wij geloven dat lol, hard werken en liefde voor het vak altijd zorgt voor resultaat. Als jij dat ook gelooft, kun je bij Alvant mooie avonturen beleven.

Stefan_Langerak

James Brinkman
Community Directeur

06 – 820 847 34
james.brinkman@alvant.nl

je_solliciteert

Je solliciteert

Ik bekijk je sollicitatie zorgvuldig en binnen 24 uur weet je al of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Bij Alvant laten we er dus geen gras over groeien. Waarom zo snel? Als jij uit het juiste hout bent gesneden, dan wil ik jou graag zo snel mogelijk ontmoeten. Natuurlijk krijg je van ons in het vervolg van de procedure de aandacht van ons die jij ook in jouw sollicitatie hebt gestopt.

het-eerste-contact

Het eerste contact

Ik neem telefonisch contact met je op zodat we onze wensen en behoeften op elkaar kunnen afstemmen. Lijkt het een match? Dan plannen we een eerste gesprek in. Ik doe dit op deze manier om de verwachtingen van tevoren vanuit beide kanten helder te krijgen.

eerste_ontmoeting

Elkaar in het echt (digitaal) ontmoeten

Tijdens het eerste gesprek geef ik toelichting op onze organisatie. We leren elkaar beter kennen en samen met een toekomstige collega gaan we kort inhoudelijk de diepte in om jouw kennisniveau te peilen. Ook nemen we de competenties die je meebrengt en die je hebt ingezet in je eerdere werkervaring onder de loep en krijg jij meer zicht op jouw eventuele toekomstige werkzaamheden binnen Alvant. Natuurlijk is er ook ruimte voor jou om ons de hemd van het lijf te vragen. Minstens zo belangrijk!

tweede-gesprek

Het tweede gesprek

Voelt het aan beide kanten goed? Dan nodig ik je uit voor een tweede gesprek. Dat gesprek is niet alleen met mij maar ook met onze Business Unit Manager Bram Vos. Dit gesprek is bedoeld om kennis te maken met hem zodat hij ook jouw potentie kan bevestigen. Natuurlijk krijg je in dit gesprek de kans om alles wat je nog wilt weten, aan ons te vragen. Wanneer het eerste gesprek digitaal heeft plaatsgevonden, dan is een tweede gesprek op kantoor een múst. Het is goed elkaar even in de ogen te kunnen kijken maar ook krijg jij zo een gevoel bij de sfeer binnen Alvant.

wederzijdse_liefde

Wederzijdse liefde

Meestal zijn twee gesprekken genoeg om te weten of we een match zijn. Is die match wederzijds? Dan doen wij je graag telefonisch een aanbod en nemen we samen alles door. Vervolgens zet ik je alles wat we besproken hebben op de mail en wanneer je akkoord bent met de aanbieding, maak ik het contract gereed en plannen we het tekenmoment. Welkom bij onze mooie club!

startklaar

Startklaar

Weet je tijdens het tweede gesprek al dat je graag deel wilt uitmaken van Alvant, dan krijg je meteen een aanbod na het tweede gesprek en ga je naar huis met een getekend contract.

IT is our nature