Wij staan voor lef, passie en uitdagingen

It is our nature

Alvant staat voor lef, passie en uitdagen. Wij geloven dat je met deze eigenschappen de meest complexe IT projecten aankan. We ontwikkelen toekomstproof, denken kritisch met je mee en spreken toch begrijpelijke taal. We bouwen aan complexe IT oplossingen en we wijzen je erop hoe simpel het kan zijn. Gewoon, precies wat je nodig hebt.

Get the job done

Het team van Alvant bestaat uit ruim veertig IT professionals, gemiddeld zijn we 31 jaar, 1 iemand heeft geen mobiel (echt waar), we zijn allemaal IT minded, hebben de drive om te ontwikkelen en het allerbelangrijkste: wij krijgen altijd the job done.

 

We ontwikkelen, ontplooien en ontdekken

Wat ons als groep bindt, is dat we allemaal geloven dat de techniek en kennis van vandaag, morgen niet meer hoeft te gelden. Ieder lid van de Alvant familie heeft een natuurlijke drive om te willen verbeteren, ontwikkelen en de grens op te zoeken. Voor zichzelf en voor klanten. Zonder ons in een hoekje te duwen quoten we toch Star Trek: “To go, where no man has gone before”. Dat is het gevoel wat wij als club delen.

 

Onze sfeer en beleving

Direct bij het eerste contact weet je het al. Er heerst bij ons een speciale sfeer. In onze branche waarin nulletjes en eentjes leidend zijn, zijn wij een verfrissende partij die ook juist de menselijke kant laat zien. Het viel je natuurlijk al direct op dat we onze eigen medewerkers hebben ingezet voor onze fotografie. Dat was niet zonder risico. Maar alles voor het perfecte plaatje toch? Het geeft ons een menselijk & krachtig karakter! Denk je nog steeds dat je bij ons past?

Blijf dan vooral hangen.

Wij houden van leuke statistieken:

van ons heeft geen smartphone

van ons dromen van een moshpit i.p.v. een scrummeeting

Alvanters vinden extreme sport wel erg extreme

van ons dromen ervan te spreken op een internationaal congres

Wil je ons in het echt ontmoeten?

Dat kunnen we ons wel voorstellen :-). Neem dan gewoon contact met ons op. Met ons allen verzinnen we grootse ideeën en doen we mooie dingen.

Allemaal hebben we een gemeenschappelijke drive: de beste willen zijn!

Méér weten?

Neem dan contact met ons op!

IT is our nature